Jelenlegi hely

200 kérdés és válasz - Állatok

200 kérdés és válasz - Állatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
32
Kiadás dátuma: 
2022
Olvasási idő:
1 óra
"Meddig bírja víz nélkül a teve? Miért kurkásszák egymást a csimpánzok? Melyik a legritkább szárazföldi állat? Mennyit alszanak az oroszlánok? Melyik a leggyorsabb hal a világon? Miért hemperegnek a disznók a sárban? Miért rózsaszínűek a flamingók? Hogyan táplálkozik a pók? Miből áll a csörgőkígyók „csörgője”? Valóban a tenger hullámait halljuk a...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

"Meddig bírja víz nélkül a teve? Miért kurkásszák egymást a csimpánzok? Melyik a legritkább szárazföldi állat? Mennyit alszanak az oroszlánok? Melyik a leggyorsabb hal a világon? Miért hemperegnek a disznók a sárban? Miért rózsaszínűek a flamingók? Hogyan táplálkozik a pók? Miből áll a csörgőkígyók „csörgője”? Valóban a tenger hullámait halljuk a kagylóban?
A gyerekek kíváncsiak, a bennük felmerülő kérdések listája pedig végtelen. És ez így is van jól. Azonban szülő és tanár legyen a talpán, aki tudja a választ a gyerekek valamennyi kérdésére! A 200 kérdés és válasz sorozatunk abból a célból íródott, hogy csillapítsa a gyerekek tudásszomját. Jelen kötetünk az állatok különleges világába kalauzolja el érdeklődő kis olvasóit, az állatvilággal kapcsolatban tesz fel izgalmas és elgondolkodtató kérdéseket, és ad rá érthető, érdekes, sokszor meghökkentő válaszokat."

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
32
Kiadás dátuma: 
2022

Kedvenc kategóriák

Cookies