Jelenlegi hely

200 kérdés és válasz - Ősi civilizációk

200 kérdés és válasz - Ősi civilizációk

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
32
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
1 óra
"Biztosan te is elgondolkodtál már rajta, hogyan is fejlődött ki a modern ember, és vajon hogyan alakultak ki bizonyos társadalmak a világ különböző pontjain? Az emberiség fejlődésének első lépése nagyjából 2 millió évvel ezelőttre vezethető vissza, és az afrikai földrészhez köthető. Azóta rengeteget fejlődtünk, és mára már a legintelligensebb...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

"Biztosan te is elgondolkodtál már rajta, hogyan is fejlődött ki a modern ember, és vajon hogyan alakultak ki bizonyos társadalmak a világ különböző pontjain? Az emberiség fejlődésének első lépése nagyjából 2 millió évvel ezelőttre vezethető vissza, és az afrikai földrészhez köthető. Azóta rengeteget fejlődtünk, és mára már a legintelligensebb fajként számos érdekes kérdésre választ találtunk. Az ősi civilizációkból fennmaradt épületek és műemlékek romjai azonban máig elvarázsolnak minket, és arra késztetnek, hogy elgondolkozzunk azon, mennyire tehetségesek voltak az emberek már annak idején is.
A gyerekek kíváncsiak, a bennük felmerülő kérdések listája pedig végtelen. És ez így is van jól. Azonban szülő és tanár legyen a talpán, aki tudja a választ a gyerekek valamennyi kérdésére! A 200 kérdés és válasz sorozatunk abból a célból íródott, hogy csillapítsa a gyerekek tudásszomját. Jelen kötetünk a föld legkülönbözőbb pontjain virágzó ősi kultúrák érdekes világába avatja be érdeklődő kis olvasóit, a különböző ősi civilizációkkal kapcsolatban tesz fel izgalmas és elgondolkodtató kérdéseket, és ad rá érthető, érdekes, sokszor meghökkentő válaszokat."

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
32
Kiadás dátuma: 
2023

Kedvenc kategóriák

Cookies