Jelenlegi hely

Állítsátok meg Terézanyut!

Állítsátok meg Terézanyut!

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
288
Kiadás dátuma: 
2021
Olvasási idő:
7-8 óra
Az Állítsátok meg Terézanyut! című regény 2002 nyarán jelent meg először, és kivételes pályát futott be: az addig ismeretlen magyar szerző műve 150 ezer példányban fogyott el, több millióan olvasták; 2010-ben elsőként kapta meg a Libri Aranykönyv-díját, mellyel az évtized legszórakoztatóbb könyvének ítélték az olvasói. Ezúttal a 20 éves jubileumi...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

Az Állítsátok meg Terézanyut! című regény 2002 nyarán jelent meg először, és kivételes pályát futott be: az addig ismeretlen magyar szerző műve 150 ezer példányban fogyott el, több millióan olvasták; 2010-ben elsőként kapta meg a Libri Aranykönyv-díját, mellyel az évtized legszórakoztatóbb könyvének ítélték az olvasói. Ezúttal a 20 éves jubileumi kiadás kerül a boltokba.

Közel másfél éves elszánt állás- és pasikeresés hiteles történetét tartod a kezedben. Szokásos péntek esti portyáin főhősnőnk, Kéki Kata hol Zöldmezőszárnya királyfival, hol a gyönyörű Perzsa herceggel, hol Daviddel, a Csokoládészeművel és még sok más Micimacsóval fut össze.
A fennmaradó időben biznisztündérnek öltözve már-már hivatásszerűen állásinterjúkra jár a Henteshez, a Vajákos Fejvadászhoz, a Hajóskapitányhoz, de amikor végre munkát kap és kommunikációra oktatja az országút királyait (kamionsofőröket), összefut egy igazi Fatehénnel (a női féltékenység legújabb kori szimbólumával), aki ott tesz neki keresztbe, ahol csak tud… Ráadásul Katának ez nem elég: Teréz anya módjára kényszeresen meg is akar menteni minden útjába kerülő, elsősorban férfit…

Egy igaz történet egy igazi lányról, aki az Igazit keresi, mindig, mindenhol, mindenkiben. És meg is találja. (Mindenkiben.)

A szerző 2022 őszén megjelenő, új könyvéből is olvashatsz részleteket a regény végén.

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
288
Kiadás dátuma: 
2021

Kedvenc kategóriák

Cookies