Jelenlegi hely

Csíksomlyói legenda - Erdélyi magyar írók novellái

Csíksomlyói legenda - Erdélyi magyar írók novellái

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
232
Kiadás dátuma: 
2021
Olvasási idő:
5-6 óra
„Némelyek szeretnék megkérdezni, hogy vajon lesz-e még magyar világ, de nem merik, pedig milyen szomjasak utána! A vágy és az elképzelt álom őrzi csak őket, a titokban reménykedés. A nagy közösségből kiszakítva, a hegyek közé zárva, a rettegések árnyékában valami kis hírt szeretnének hallani, valami jót, biztatót, ha nem is igaz…” Összesen...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

„Némelyek szeretnék megkérdezni, hogy vajon lesz-e még magyar világ, de nem merik, pedig milyen szomjasak utána! A vágy és az elképzelt álom őrzi csak őket, a titokban reménykedés. A nagy közösségből kiszakítva, a hegyek közé zárva, a rettegések árnyékában valami kis hírt szeretnének hallani, valami jót, biztatót, ha nem is igaz…”
Összesen huszonöt történetet tartalmaz e kötet, melyek mindegyikének hátterét Erdély, a „tündéri vidék” adja, ahol zöldben mosolyog az erdő, és a hószakállas, magas hegyeknél az ég a földdel ölelkezik. Ez a táj örök, ahogyan az igazság is az, akár a fa, amelyet Benedek Elek hasonlatával élve hiába vágják, nyesik, égetik „gyökere megmarad a szíveknek mélyében, mivelhogy Isten plántálta oda.”

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
232
Kiadás dátuma: 
2021

Kedvenc kategóriák

Cookies