Jelenlegi hely

Szeretetkalauz - Valaki mindig szeret

Szeretetkalauz - Valaki mindig szeret

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
152
Kiadás dátuma: 
2020
Olvasási idő:
3-4 óra
„Én téged szeretlek. Hát felelős vagyok érted, és azért a könnyű selyemfonálért, amit mi ketten szőttünk egykor, amikor az élet egyszerű volt." Egy kis virág vagy az út mentén, tudtad? Olyan virág, amelyik a földből nőtt, és az égre néz. Különleges virág vagy. Mert a te virágodnak szíve van, amelyik minden nap képes megújulni. Szíved megújulása a...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben a könyvről

„Én téged szeretlek. Hát felelős vagyok érted, és azért a könnyű selyemfonálért, amit mi ketten szőttünk egykor, amikor az élet egyszerű volt."

Egy kis virág vagy az út mentén, tudtad? Olyan virág, amelyik a földből nőtt, és az égre néz. Különleges virág vagy. Mert a te virágodnak szíve van, amelyik minden nap képes megújulni. Szíved megújulása a szeretet. Ha nem így volna nem szeretnéd a földet, ahová a gyökereid hajlanak. És ha nem így volna, nem emelnéd szirmaidat az ég felé. Ha nem így volna, nem kutatnál a többi virág után égőn. És ha nem így volna, virágeső sem borult volna a földre, amikor ideérkeztél. Légy üdvözölve itt, és légy boldog!

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
152
Kiadás dátuma: 
2020

Kedvenc kategóriák

Cookies