Jelenlegi hely

Becses ajándékok
4+1 akció

Becses ajándékok

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
316 oldal
Kiadás dátuma: 
2016
Olvasási idő:
7-8 óra
Amikor Paul hosszú betegség után távozik az élők sorából, a család pedig összegyűlik, hogy meghallgassa a végakaratát, a gyerekek új oldaláról ismerhetik meg apjukat.  Meglepetésként éri őket, hogy mind a négyükre...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 42%

Bővebben...

Amikor Paul hosszú betegség után távozik az élők sorából, a család pedig összegyűlik, hogy meghallgassa a végakaratát, a gyerekek új oldaláról ismerhetik meg apjukat.

 Meglepetésként éri őket, hogy mind a négyükre személyre szabott örökséget hagyott. De a legnagyobb meglepetést volt feleségének, Véronique-nak tartogatta...

Adatok

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
316 oldal
Kiadás dátuma: 
2016
Méret: 
20 x 12 cm

A szerzőről

 

Danielle Fernande Dominique Schuelein-Steel (New York, 1947. augusztus 14.–) amerikai írónő. Napjaink egyik legnépszerűbb írója. Édesanyja Norma da Câmara, egy portugál diplomata lánya, édesapja John Schuelein-Steel, német származású, a Löwenbäu sörgyáros család leszármazottja. Gyerekkorának nagy részét Franciaországban töltötte. Hétéves korában szülei elváltak, ekkor Amerikába költözött apjával. A New York-i (Parsons School of Design) járt és divattervezőnek készült. Eleinte reklámszövegíróként dolgozott, majd egy San Franciscó-i PR-cég alkalmazottja lett.

Danielle első könyvét 20 éves korában írta. Általában egyszerre több könyvön is dolgozik, nem csoda, hogy ilyen termékeny. Könyveiből eddig 570 millió példány talált gazdára, 47 országban olvassák, 28 nyelvre fordították le műveit. Az Ékszerek (1993) című könyvéből készült filmet két Golden Globe-díjra is jelölték.

Kedvenc kategóriák

Cookies