Jelenlegi hely

A bűnös lány

A bűnös lány

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
552 oldal
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
13-14 óra
„Mindenütt vér. Az ágyon, a padlón, a falakon…” Amikor bejelentés érkezik a rendőrségre, hogy a tizenhét éves Lucyt a szülei házában tartott buli során meggyilkolták, Lottie Parker nyomozó ér elsőként a...Bővebben >>
RAKTÁRON – azonnal küldjük!
- 4%

Bővebben a könyvről

„Mindenütt vér. Az ágyon, a padlón, a falakon…”

Amikor bejelentés érkezik a rendőrségre, hogy a tizenhét éves Lucyt a szülei házában tartott buli során meggyilkolták, Lottie Parker nyomozó ér elsőként a helyszínre.
Elborzad a krémszínű szőnyeget átitató vértócsában fekvő holttest láttán.
Miközben Lottie tudatja a szomorú hírt az összetört szülőkkel és a döbbent bulizókkal, kiderül, hogy Lucy a halála előtt szörnyű titkot árult el a barátnőjéről, Hannah-ról.
És amikor Lottie megtalálja az áldozat vérfoltos ruháit Hannah hálószobájában, kénytelen őrizetbe venni a rémült lányt, aki váltig állítja, hogy semmire sem emlékszik a történtekből. Nem sokra rá egy tizenöt éves fiú holttestét húzzák ki a csatornából. Ő is részt vett a partin.

A nyomozás során Lottie tudomására jut, hogy a fia, Sean is a bulizók között volt.
Miért titkolta az anyja előtt? Miért hazudott? Tanú vagy gyanúsított? Vagy lehet, hogy a gyilkos rá is vadászik?

Újabb izgalmas thriller Patricia Gibney tollából. Lottie Parker ezúttal személyesen is érintett az ügyben. Ám félre kell tennie anyai érzéseit, hogy elkaphassa a gyilkost…

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
552 oldal
Kiadás dátuma: 
2023
Méret: 
22 x 14 cm

Kedvenc kategóriák

Cookies