Jelenlegi hely

Csodalány

Csodalány

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
568 oldal
Kiadás dátuma: 
2021
Olvasási idő:
14-15 óra
Mariah White életében másodszor kapja rajta férjét egy másik nővel, lányuk, a hétéves Faith pedig életének minden fájdalmas másodpercében vele van. A gyors válást követően Mariah depresszióval küzd, Faith azonban...Bővebben >>
Beszerzés alatt! Küldési idő: 2-3 nap
- 5%

Bővebben a könyvről

Mariah White életében másodszor kapja rajta férjét egy másik nővel, lányuk, a hétéves Faith pedig életének minden fájdalmas másodpercében vele van. A gyors válást követően Mariah depresszióval küzd, Faith azonban új barátra lel. Egy képzeletbeli barátra, aki lehet, hogy mégsem annyira képzeletbeli...

Faith folyamatosan beszélget az "őrzőjével", s hamarosan a Bibliából kezd idézni - a könyvből, amelyet sem ő, sem egyetlen rokona nem olvasott. Mariah pánikba esik, pszichiáterek hada vizsgálja a kislányt, de nem találnak nála semmit.

Egy nap aztán Faith kezén stigmák jelennek meg, és csodás gyógyulások követik az útját. Mariah-nak szembe kell néznie a ténnyel, hogy Faith - a kislány, aki sosem kapott vallásos neveltetést - talán tényleg Istennel beszélget.

Ahogy lenni szokott, Faith csodálatos gyógyító ereje nem marad titokban. A hívők és a médiacápák hordái ostromolják a házat, és ha ez nem lenne elég, a kislány apja, Colin gyermekelhelyezési pert indít volt felesége ellen.

A Csodalány újra a legfontosabb kérdéseket feszegeti. Hol a határ csoda és valóság között? Összeegyeztethető-e az orvosi hivatás és a vallás? Lehet-e, kell-e választani az anyaság és az élet között?

Adatok

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
568 oldal
Kiadás dátuma: 
2021
Méret: 
22 x 14 cm
Könyv műfaj: 

A szerzőről

Jodi Lynn Picoult (Nesconset, Long Island, New York, 1966. május 19. –) amerikai író.

Jodi Lynn Picoult a Long Island-i Nesconsetben született. A Princetoni Egyetemre járt, ahol írást tanult. Az egyetemi évek alatt két novellát is publikált a Seventeen magazinban. Miután végzett, többféle munkába is belefogott: többek között szövegkönyvek szerkesztésébe, tanításba, de dolgozott a Wall Streeten is. Mesterszintű tanári diplomát szerzett a Harvard Egyetemen. Picoult három gyermekével, férjével és kutyájával egy New Hampshire-i kisvárosban él. Hétvégéken nem ír, azt teljesen a családjának szenteli, de azt leszámítva teljesen munkamániás. Gyorsan dolgozik: körülbelül kilenc hónap alatt ír meg egy könyvet.

Első könyve 1992-ben jelent meg Songs of the Humpback Whale címmel, első sikeresebb könyve azonban a 2004-ben megjelenő Nővérem húga volt, melyet Cameron Diaz főszereplésével meg is filmesítettek. Eddig megjelent regényeivel számos díjat nyert, kötetei világszerte rendszeresen vezetik az eladási listákat. Könyvei hitelesebbé tételéért sok mindent megtett már: a Sorsfordítók kedvéért bevonult egy napra a börtönbe, az Egyszerű igazság című alkotásáért egy hétig együtt élt egy amish családdal, és megtanulta, hogyan kell tehenet fejni, a Második látásra miatt még a szellemvadászatra is hajlandó volt.  A tizedik kör alkotási folyamata alatt pedig Alaszkába utazott egy eszkimó faluba, ahol végigszurkolt egy kutyaszánhúzó versenyt.

Kedvenc kategóriák

Cookies