Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Élet és halál küszöbén - Egy agysebész legmegrázóbb esetei

Élet és halál küszöbén - Egy agysebész legmegrázóbb esetei

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
392
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
9-10 óra
A világhírű, magyar származású agysebész különleges eseteiről és a műtő mindennapjairól mesél, lenyűgöző betekintést nyújtva az idegsebészek életébe – és az emberi agyba. Dr. Peter Vajkoczy professzor a berlini Charité kórház Idegsebészeti Klinikáját vezeti. Három osztályon közel száz beteget látnak el egyszerre, ő pedig csapatával gyakran napi...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 13%

Bővebben...

A világhírű, magyar származású agysebész különleges eseteiről és a műtő mindennapjairól mesél, lenyűgöző betekintést nyújtva az idegsebészek életébe – és az emberi agyba.
Dr. Peter Vajkoczy professzor a berlini Charité kórház Idegsebészeti Klinikáját vezeti. Három osztályon közel száz beteget látnak el egyszerre, ő pedig csapatával gyakran napi öt-hat műtétet is végez – leggyakoribb esetei a sztrók, az agydaganat, a bypass-műtét és a gerincoszlop különböző megbetegedései. Ezek a műtétek mind szellemileg, mind fizikailag megterhelők, rendkívül hosszúra nyúlhatnak, és nagyon bonyolultak. Az elkötelezettség, a gondosság és a szakmai kiválóság ellenére sem koronázza mindig siker a sebészek munkáját, ilyenkor fennáll a veszély, hogy a páciens súlyos fogyatékossággal ébred fel, vagy legrosszabb esetben túl sem éli az operációt.
Dr. Vajkoczy megnyerő őszinteséggel mesél arról, hogyan tervezik meg és hajtják végre a legnehezebb műtéteket, mi motiválja őt, mit érez akkor, ha kudarcot vall – és milyen, amikor minden a terv szerint alakul.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
392
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies