Jelenlegi hely

Eltemetett titkok - Dr. Ruth Galloway nyomoz

Eltemetett titkok - Dr. Ruth Galloway nyomoz

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
384
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
9-10 óra
A szülési szabadságról épphogy csak visszatérve Ruth Galloway igazságügyi régész az anyaság és a munka összehangolásával küzd, amikor felkérik, hogy vizsgáljon meg emberi csontokat, amelyek a norfolki tengerpart egy félreeső részén kerültek elő. A helyzetén az sem könnyít éppen, hogy a nyomozásba bekapcsolódik Harry Nelson főfelügyelő, a lánya...Bővebben >>
Előrendelhető
Várható megjelenés: 2024.03.11.
Előrendelés
Eltemetett titkok - Dr. Ruth Galloway nyomoz
Várható megjelenés: 2024.03.11.
Előrendelés

Bővebben...

A szülési szabadságról épphogy csak visszatérve Ruth Galloway igazságügyi régész az anyaság és a munka összehangolásával küzd, amikor felkérik, hogy vizsgáljon meg emberi csontokat, amelyek a norfolki tengerpart egy félreeső részén kerültek elő. A helyzetén az sem könnyít éppen, hogy a nyomozásba bekapcsolódik Harry Nelson főfelügyelő, a lánya apja, aki azonban másvalakinek a férje. A csontvázak – hat megkötözött kezű férfi maradványai – a második világháború idejéből származnak, amikor e vidék lakói a német invázió fenyegetésével néztek szembe.

Ruth és Nelson nyomozása során az egykori Honi Gárda veteránja, Archie Whitcliffe elárulja, hogy létezik egy titok, melynek a védelmezésére a szakasz tagjai felesküdtek, és készek voltak az életüket adni érte. Mielőtt azonban többet is megtudhatnának tőle, Archie váratlanul meghal. Időközben megjelenik egy német hadtörténész, aki a partvidéken eltűnt német katonák sorsát igyekszik felderíteni. Vajon mit tudhat a „Lucifer” hadműveletről, ami a német invázió visszaverésére volt hivatott? Lehetséges, hogy angol katonák követtek el háborús bűnöket? És ki hajlandó ma is gyilkolni azért, hogy ez hét évtized múltán se derülhessen ki?

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
384
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies