Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

A bűnös lány - Lottie Parker 11. (2. kiadás)
- 13%

A bűnös lány - Lottie Parker 11. (2. kiadás)

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
552
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
13-14 óra
„Mindenütt vér. Az ágyon, a padlón, a falakon…” Amikor bejelentés érkezik a rendőrségre, hogy a tizenhét éves Lucyt a szülei házában tartott buli során meggyilkolták, Lottie Parker nyomozó ér elsőként a helyszínre. Elborzad a krémszínű szőnyeget átitató vértócsában fekvő holttest láttán. Miközben Lottie tudatja a szomorú hírt az összetört...
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

„Mindenütt vér. Az ágyon, a padlón, a falakon…”

Amikor bejelentés érkezik a rendőrségre, hogy a tizenhét éves Lucyt a szülei házában tartott buli során meggyilkolták, Lottie Parker nyomozó ér elsőként a helyszínre. Elborzad a krémszínű szőnyeget átitató vértócsában fekvő holttest láttán.

Miközben Lottie tudatja a szomorú hírt az összetört szülőkkel és a döbbent bulizókkal, kiderül, hogy Lucy a halála előtt szörnyű titkot árult el a barátnőjéről, Hannah-ról. És amikor Lottie megtalálja az áldozat vérfoltos ruháit Hannah hálószobájában, kénytelen őrizetbe venni a rémült lányt, aki váltig állítja, hogy semmire sem emlékszik a történtekből. Nem sokra rá egy tizenöt éves fiú holttestét húzzák ki a csatornából. Ő is részt vett a partin.

A nyomozás során Lottie tudomására jut, hogy a fia, Sean is a bulizók között volt. Miért titkolta az anyja előtt? Miért hazudott? Tanú vagy gyanúsított? Vagy lehet, hogy a gyilkos rá is vadászik?

Újabb izgalmas thriller Patricia Gibney tollából. Lottie Parker ezúttal személyesen is érintett az ügyben. Ám félre kell tennie anyai érzéseit, hogy elkaphassa a gyilkost…

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
552
Kiadás dátuma: 
2024

A szerzőről

Patricia Gibney ír írónő, aki Mullingarban, Írországban született 1962-ben. Lelkes krimiolvasó, így nem csoda, hogy ő maga is ebben a tematikában alkot.

49 éves férje halála után, 2009-ben Gibney megváltoztatta az életét: feladta karrierjét, és az írás felé fordult. A gyász feldolgozására a írásban talált békét és értelmet. Leginkább a Lottie Parker sorozatáról ismert, aki egy elszánt nyomozónő. 2017 márciusában a Bookouture kiadta első regényét, A hiányzókat, amelyet több Lottie Parker-regény követett: Az elrabolt lányok, Az elveszett gyermek, illetve a Nincs menedék. Az ötödik rész, a Titkok terhe 2018 októberében jelent meg. Lottie Parker nyomozásai folytatódnak a 2020 őszén megjelenő A végső árulás, valamint a 2021-re tervezett Megtört lelkek című kötetekben.

Kedvenc kategóriák

Cookies