Jelenlegi hely

Eskü alatt - Eddie Flynn-sorozat

Eskü alatt - Eddie Flynn-sorozat

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
432
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
10-11 óra
„Minden könyve egyre jobb.” – Compulsive Readers „Okos és eredeti.” – Clare Macintosh, The Sunday Times bestseller-írónő A hazug embert hamarabb utolérik… Leonard Howell legborzalmasabb rémálma válik valóra, amikor kiderül, hogy elrabolták a lányát. A rendőrség segítségét nem tartja elegendőnek, ezért az egyetlen emberhez fordul, akit alkalmasnak...Bővebben >>
Előrendelhető
18,90 €
Várható megjelenés: 2024.01.22.
Előrendelés
Eskü alatt - Eddie Flynn-sorozat
18,90 €
Várható megjelenés: 2024.01.22.
Előrendelés

Bővebben a könyvről

„Minden könyve egyre jobb.” – Compulsive Readers

„Okos és eredeti.” – Clare Macintosh, The Sunday Times bestseller-írónő

A hazug embert hamarabb utolérik…

Leonard Howell legborzalmasabb rémálma válik valóra, amikor kiderül, hogy elrabolták a lányát. A rendőrség segítségét nem tartja elegendőnek, ezért az egyetlen emberhez fordul, akit alkalmasnak tart arra, hogy visszaadja neki Caroline-t.

Eddie Flynn, a szélhámosból lett ügyvéd tudja, milyen az, amikor az ember elveszíti a gyermekét, és megesküszik, hogy épségben hazajuttatja Caroline Howellt. Múltja miatt Flynn számára cseppet sem idegen New York kétes hírű alvilági élete.

Amint azonban visszalép régi életébe, Eddie ráébred, hogy a játékszabályok megváltoztak, és őt alaposan átverték. De ki mozgatja a háttérben a szálakat? És van egyáltalán ebben az elvetemült ügyben valaki, aki igazat mond?

A nemzetközi bestsellerszerző, Steve Cavanagh Eddie Flynn-sorozatának harmadik kötetében a múlt mindent megkavar, és az események nem várt fordulatot vesznek. Csupán egy dolog biztos: a feszültséggel teli, lélegzetelállító izgalom.

„Cavanagh Eddie személyében rokonszenves és bonyolult karaktert teremtett.” – Debbish dot com

„Steve Cavanagh bizonyára eladta a lelkét az ördögnek, hogy a világ egyik legjobb krimiírója legyen.” – Adrian McKinty, díjnyertes író

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
432
Kiadás dátuma: 
2023

Kedvenc kategóriák

Cookies