Jelenlegi hely

Így erősítsd az önértékelésed - Hogy könnyebb legyen az élet (2. kiadás)

Így erősítsd az önértékelésed - Hogy könnyebb legyen az élet (2. kiadás)

Beszerzés alatt! Küldési idő: 2-3 nap

A benned rejlő gyermeknek otthonra kell találnia szerzőjétől

Minden pszichés zavar végső soron alacsony önértékelésből fakad.

Bárcsak több önbizalmam lenne! Ki ne fogalmazta volna meg már magában ezt a vágyat? A magabiztos emberek jól érzik magukat a bőrükben, derűlátók, és egyenrangúnak vallják magukat másokkal. Önértékelésünk meghatározza, hogyan éljük az életünket, kihat a kapcsolatainkra, testi és lelki egészségünkre. Stefanie Stahl pszichoterapeuta meg van győződve arról, hogy a gyenge önértékelés nem egy életre szól, hanem tudatos lépésekkel megváltoztatható.

Terápiás tapasztalatából vett, szemléletes példákkal világít rá, miképpen tudjuk megerősíteni az önbizalmunkat. Ehhez elengedhetetlen, hangsúlyozza, hogy a gyengéinkkel együtt elfogadjuk önmagunkat, világosan kommunikáljunk és kontroll alatt tartsuk az érzelmeinket - mindez segít, hogy jobban élvezzük az életet.

"Az önbizalom-hiányos ember nem barátja önmagának, nem igazán szereti magát. Önmagához való viszonya ambivalens: vannak olyan tulajdonságai, amelyeket egészen rendben levőnek vagy akár még jónak is érez, másokat viszont elutasít. És mivel ellentmondásos viszonyt ápol magával, másokról sem tételezi fel, hogy elfogadnák őt. Hogyan is tehetnék, ha ő sem fogadja el önmagát? Ám mint minden ember, ő is arra vágyik, hogy elfogadják úgy, ahogy van."

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
304
Kiadás dátuma: 
2022
11,90 €

Ajánlottak

Újdonságok

Kedvenc kategóriák

Cookies