Jelenlegi hely

Izlandi vakrandi

Izlandi vakrandi

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
368
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
9-10 óra
„Garantált, hogy az írónő könyveit olvasva unatkozni nem fogunk.” – Egy anonim könyvfüggő olvasmányai Apró csodák kavalkádja Nia barátnői társaságában és Izland lélegzetelállító, zord tájai csendjében lel újra önmagára. Ezzel végleg sikerül lezárnia a Magyarországon hagyott múltját. A fekete homok, a vízesések, a gleccserlagúnák látványa...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 3%

Bővebben...

„Garantált, hogy az írónő könyveit olvasva unatkozni nem fogunk.” – Egy anonim könyvfüggő olvasmányai

Apró csodák kavalkádja
Nia barátnői társaságában és Izland lélegzetelállító, zord tájai csendjében lel újra önmagára. Ezzel végleg sikerül lezárnia a Magyarországon hagyott múltját. A fekete homok, a vízesések, a gleccserlagúnák látványa éppannyira rabul ejtik a szívét, mint egy helybéli férfival való első találkozása.
Tristan jóképű, sikeres zenész. Fanyar humorával és túlzott magabiztosságával valótlanul tökéletesnek tűnik, ezért Nia kételkedni kezd a véletlen erejében. Barátnői ugyanis hetek óta hitegetik, hogy összehoznak neki egy vakrandit. A szívtiprót teljesen letaglózza, amikor Nia egyszerűen faképnél hagyja őt. Azonban úgy rendezi, hogy a híres Crystal Cave jégbarlang látogatásakor újra találkozzanak. És ott, a türkizszínű hegy belsejében, a vastag jégpáncél alatt mégis felizzik köztük a levegő. A közös felfedezés során nemcsak a természet szépségei hatnak az érzékeikre, hanem egy szenvedélyes kaland is kezdetét veszi… Vajon a ki nem mondott gondolatok és az elharapott szavak mögött ott rejlik a szerelem?

A rendkívül sikeres Tiéd a főszerep-sorozat szerzője, K. M. Holmes regénye úgy rabolja el a
szívünket, mint Niáét az izlandi táj szépsége és Tristan lenyűgöző mosolya.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
368
Kiadás dátuma: 
2023
Méret: 
20 x 14 cm

Kedvenc kategóriák

Cookies