Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Joker: különleges kiadás
- 9%

Joker: különleges kiadás

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
152
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
3-4 óra
Jokert magyarázat nélkül szabadon engedik az Arkham Elmegyógyintézetből, és egyáltalán nem repes az örömtől, amikor szembesül vele, távollétében milyen sorsra jutott bűnözői birodalma. Hamisítatlan Joker-stílusban levezényelt hadjárat veszi kezdetét bosszúállással, gyilkosságokkal és eszelős bűntényekkel. A Bűn Bohóc Hercege visszaköveteli a...
Előrendelhető
Várható megjelenés: 2024.07.31.
Előrendelés
Joker: különleges kiadás
Várható megjelenés: 2024.07.31.
Előrendelés

Bővebben...

Jokert magyarázat nélkül szabadon engedik az Arkham Elmegyógyintézetből, és egyáltalán nem repes az örömtől, amikor szembesül vele, távollétében milyen sorsra jutott bűnözői birodalma. Hamisítatlan Joker-stílusban levezényelt hadjárat veszi kezdetét bosszúállással, gyilkosságokkal és eszelős bűntényekkel. A Bűn Bohóc Hercege visszaköveteli a jussát: megfizet Pingvin, Rébusz, Kétarc, Krok és persze Batman is.
A Joker: különleges kiadás árnyalt képet ad a denevérember leghírhedtebb nemeziséről: a kiadvány rengeteg exkluzív anyagot kínál írójától és rajzolójától egyaránt, továbbá egy vadonatúj, közös történetüket is tartalmazza.
Brian Azzarello a kilencvenes évek óta főállású képregényíró, sok egyéb mellett olyan művek fűződnek a nevéhez, mint a Batman: Kárhozat, a Superman: A holnapért, a Before Watchmen: Rorschach és a 100 Bullets. Lee Bermejo gyakran dolgozik együtt Azzarellóval, és tőle függetlenül olyan sorozatokon közreműködött, mint a Global Frequency és a Hellblazer, valamint íróként és rajzolóként jegyzi a Batman: Karácsonyi éneket.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
152
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies