Jelenlegi hely

Martina naplója 7. - Egy felejthetetlen kölyök

Martina naplója 7. - Egy felejthetetlen kölyök

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
128
Kiadás dátuma: 
2021
Olvasási idő:
3-4 óra
A történeteket olvasva újraéltem a fiatalságom számos pillanatát, és olyan kalandokról álmodtam, amelyeket szívesen átéltem volna. - Licia Colo IGAZ TÖRTÉNET Az egész olyan gyorsan történt, hogy Martina jóformán el sem hitte. A szülei néhány nap alatt megszerveztek egy afrikai utazást Denis családjával közösen, és ő máris egy dzsipben találja...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

A történeteket olvasva újraéltem a fiatalságom
számos pillanatát, és olyan kalandokról álmodtam,
amelyeket szívesen átéltem volna. - Licia Colo

IGAZ TÖRTÉNET

Az egész olyan gyorsan történt, hogy Martina jóformán el sem hitte. A szülei néhány nap alatt megszerveztek egy afrikai utazást Denis családjával közösen, és ő máris egy dzsipben találja magát, a barátja mellett, egy szafari kellős közepén! Ráadásul… kettesben!

Babu, a helyi idegenvezető társaságában útra kelnek. Az izzó napnyugtában, egy forró vadcsapáson olyasmi vonja magára Martina figyelmét, ami nem holmi délibáb: a száraz ágak között egy elhagyott gepárdkölyök lapul!

A hiénák még távol jártak, de a vadászó állatokra jellemző óvatossággal, tágra nyílt szemmel, a pofájukat előrenyújtva közeledtek a fák irányába, melyeken hatalmas fészek terpeszkedett. Az első gondolatom az volt, hogy egy lepottyant madarat vettek célba, de ahogy a szememmel a száraz ágakat pásztáztam… észrevettem a KÖLYKÖT! Egy pillanatra kihagyott a szívem.

A könyv végén Martina olvasóinak igaz történetei!

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
128
Kiadás dátuma: 
2021

Kedvenc kategóriák

Cookies