Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Mit esznek az állatok az erdőben?

Mit esznek az állatok az erdőben?

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
64
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
1-2 óra
Mit esznek a békák? Van-e kedvenc ételük a szarvasoknak, és mi az, ami hátul kijön belőlük? Az erdőben nincs illemhely! Peter Wohlleben elárulja, melyik állat szereti a füvet, melyik a gyümölcsöt, és melyik a rovarokat. KEZDŐ OLVASÓKNAK - Nagy...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 9%

Bővebben...

Mit esznek a békák? Van-e kedvenc ételük a szarvasoknak, és mi az, ami hátul kijön belőlük? Az erdőben nincs illemhely! Peter Wohlleben elárulja, melyik állat szereti a füvet, melyik a gyümölcsöt, és melyik a rovarokat. KEZDŐ OLVASÓKNAK - Nagy méretű betűk - Egyszerű szavak, mondatok - Sok színes kép

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
64
Kiadás dátuma: 
2024

A szerzőről

Peter Wohlleben (1964-ben született) német erdész és író, aki népszerű nyelven ír ökológiai témákról, és vitatottan érvel a növények érzékenysége mellett. Gyermekkora óta természetvédőnek készült. Erdőgazdálkodást tanult, s napjainkban az Eifel-hegységben irányít egy környezetbarát erdőgazdaságot. Számos tévéműsor vendége, népszerű előadó.

Legismertebb műve A fák titkos élete - Mit éreznek, hogyan kommunikálnak?, amelyet a Park Könyvkiadó adott ki 2018-ban. Ebben a könyvben Wohlleben az erdő csöndjének, az érintetlen természetnek és a titkok birodalmának a világát mutatja be. A fák közötti kommunikációt és érzéseket is bemutatja, és rávilágít arra, hogy minden egyes fa ezer történetet mesél arról, hogy mi formálta a karakterét és mi sebezte meg a létét.

Számos könyve olvasható magyarul, és mindegyik érdekes olvasmány a természet és az ökológia iránt érdeklődőknek! A legismertebb művei közé tartozik: Ha a fák lélegzethez jutnának, Az állatok érzelmi élete, Erdei kalauz, Értsük meg a fákat, A természet rejtett hálózata, Mit esznek az állatok az erdőben?

Kedvenc kategóriák

Cookies