Jelenlegi hely

A munkahelyi elismerés 5 nyelve - Hogyan teremtsük meg a munkatársak megbecsülésének szervezeti kultúráját

A munkahelyi elismerés 5 nyelve - Hogyan teremtsük meg a munkatársak megbecsülésének szervezeti kultúráját

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
252
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
6-7 óra
Hogyan növelhetjük a vállalati elkötelezettséget és tarthatjuk meg az alkalmazottakat? A munka világában ma már létfontosságú, hogy a munkavállalók megbecsülve érezzék magukat. Ez azonban komoly kihívást jelent, ha a vezetők és az alkalmazottak másképp fejezik ki az elismerésüket. Hogyan alakíthatunk ki olyan munkahelyi légkört, amely a legjobb...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

Hogyan növelhetjük a vállalati elkötelezettséget és tarthatjuk meg az alkalmazottakat?

A munka világában ma már létfontosságú, hogy a munkavállalók megbecsülve érezzék magukat. Ez azonban komoly kihívást jelent, ha a vezetők és az alkalmazottak másképp fejezik ki az elismerésüket.

Hogyan alakíthatunk ki olyan munkahelyi légkört, amely a legjobb teljesítményre ösztönzi a munkatársakat?

Hogyan csökkenthetjük a munkaerő-elvándorlást, és növelhetjük az alkalmazottak és a vezetők lojalitását?

Milyen szerepet játszik a személyre szabott elismerés a munkatársak motiválásában, és hogyan alkalmazható ez a gyakorlatban?

Dr. Gary Chapman, a világszerte elismert kapcsolati szakértő, az 5 szeretetnyelv könyvsorozat szerzője és dr. Paul White szervezetfejlesztő tanácsadó könyvéből kiderül, hogy a megerősítés, az elismerés és a bátorítás nemcsak a kapcsolatokat teszi jobbá, de nagyban hozzájárul a szervezetek hatékonyabb működéséhez is.

Most új fejezetekkel! - Távmunka és virtuális csapatok; generációk közötti különbségek és a kölcsönös megbecsülés; az elismerés kifejezése a munkatársak között.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
252
Kiadás dátuma: 
2023

Kedvenc kategóriák

Cookies