Jelenlegi hely

Kés és kereszt

Kés és kereszt

Kötésmód: 
Kötve
Oldalszám: 
215 oldal
Kiadás dátuma: 
2021
Olvasási idő:
5-6 óra
1958-ban különös dolog történt David Wilkersonnal, egy kis hegyvidéki falu tiszteletesével. A Life magazint olvasva megakadt a szeme egy cikken, amely brutális gyilkosságról tudósított. Egy New York-i banda tizenéves bűnözői kegyetlen módon...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 9%

Bővebben...

1958-ban különös dolog történt David Wilkersonnal, egy kis hegyvidéki falu tiszteletesével. A Life magazint olvasva megakadt a szeme egy cikken, amely brutális gyilkosságról tudósított. Egy New York-i banda tizenéves bűnözői kegyetlen módon végeztek ki egy lebénult fiút. A társadalom minden dühe - természetesen - a kíméletlen gyilkosok ellen fordult, egy kivétellel. Ez a kivétel David Wilkerson volt. A Szentlélek sugallatára New Yorkba ment, hogy megmentse a fiúk lelkét, társaikéval együtt, Istennek.
E hősies, s kezdetben kilátástalannak tűnő küzdelemről szól ez a könyv, amely világsikert aratott. David Wilkersonnak ma már több mint 70 országban van válságkezelő, valamint tanácsadói központja, ahol több tízezer alkohol- és kábítószerfüggő fiatalnak adják vissza - Isten segítségével - a reményt az igaz és teljes emberi élethez.

Adatok

Kötésmód: 
Kötve
Oldalszám: 
215 oldal
Kiadás dátuma: 
2021
Méret: 
22 x 15 cm

Kedvenc kategóriák

Cookies