Jelenlegi hely

Narnia krónikái színezőkönyv

Narnia krónikái színezőkönyv

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
96
Kiadás dátuma: 
2016
Olvasási idő:
2-3 óra
Lépj be a szekrénybe, és színezd ki Narnia csodálatos világát, a faunok, a beszélő állatok és Aslan, a Nagy Oroszlán országát! Szegődj Peter, Susan, Edmund és Lucy nyomába, ahogy megküzdenek a Fehér Boszorkánnyal, átszelik a hatalmas keleti óceánt, és utolsó csatájukat vívják Narnia megmentéséért! Ez a lenyűgöző színezőkönyv a sorozat eredeti...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 9%

Bővebben...

Lépj be a szekrénybe, és színezd ki Narnia csodálatos világát, a faunok, a beszélő állatok és Aslan, a Nagy Oroszlán országát! Szegődj Peter, Susan, Edmund és Lucy nyomába, ahogy megküzdenek a Fehér Boszorkánnyal, átszelik a hatalmas keleti óceánt, és utolsó csatájukat vívják Narnia megmentéséért!

Ez a lenyűgöző színezőkönyv a sorozat eredeti illusztrátorának, Pauline Baynesnek a képeit felhasználva rengeteg térkép, tekervényes minta, jól ismert idézet és illusztráció segítségével nyújt betekintést C. S. Lewis klasszikus és kedvelt sorozatának mind a hét kötetébe.

Vedd elő a színes ceruzáidat, engedd szabadon a fantáziádat, és éld át újra minden idők egyik legszeretettebb történetét!

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
96
Kiadás dátuma: 
2016

Kedvenc kategóriák

Cookies