Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

A gyűjtő
- 13%

A gyűjtő

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
352
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
8-9 óra
Amikor Gabriel Allon, a neves restaurátor és volt kém gyanútlanul beül kedvenc muranói kávézójába, arról értesül, hogy a csendőrök megdöbbentő felfedezést tettek Amalfin, egy meggyilkolt dél-afrikai hajómágnás villájában. Találtak egy titkos páncélszekrényt, benne egy üres képkerettel, mely a méretei alapján a világ egyik legértékesebb eltűnt...
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

Amikor Gabriel Allon, a neves restaurátor és volt kém gyanútlanul beül kedvenc muranói kávézójába, arról értesül, hogy a csendőrök megdöbbentő felfedezést tettek Amalfin, egy meggyilkolt dél-afrikai hajómágnás villájában. Találtak egy titkos páncélszekrényt, benne egy üres képkerettel, mely a méretei alapján a világ egyik legértékesebb eltűnt festményéhez tartozhat. Ferrari tábornok arra kéri Gabrielt, hogy csendben keresse meg a műalkotást, mielőtt még a nyomok kihűlnének.
A szóban forgó festmény Jan Vermeer A koncert című alkotása, egyike a bostoni Isabella Stewart Gardner Museumból 1990-ben ellopott tizenhárom képnek. A legvalószínűtlenebb szövetséges, egy gyönyörű dán számítógépes hacker segítségével Gabriel hamarosan rájön, hogy a festmény egy több milliárd dolláros illegális üzlet részeként cserélt gazdát, melyben egy „Gyűjtő” kódnevű férfi is érintett, aki az orosz hatalom legfelsőbb köreivel ápol szoros kapcsolatot.
Az eltűnt mestermű egy olyan összeesküvés része lett, amely ha sikerrel jár, apokaliptikus méretű konfliktusba sodorhatja a világot…

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
352
Kiadás dátuma: 
2024

A szerzőről

Daniel Silva (Michigan, 1960. december 16. –) amerikai bestseller író. Könyvei több mint 30 országban jelentek meg.

1960-ban született az amerikai Michigan államban. Kaliforniában nőtt fel, ahol nemzetközi kapcsolatokból diplomázott. Írói karrierjét újságíróként kezdte United Press Internationalnél Washingtonban. Később UPI Közel-Keleti tudósítójaként Kairóban dolgozott. Házasságkötése után, 1987-ben tért vissza Washingtonba, ahol CNN producere lett. 1997-ben adták ki első regényét (The unlikely spy), mely óriási siker lett, olyannyira hogy otthagyta a CNN produceri munkáját, hogy „főállású író” legyen. További könyvei közül több is New York Times Bestseller lett: A Moszad ügynöke és az oligarcha 2009-ben, A Moszad ügynöke és a Rembrandt ügy 2010-ben és A Moszad ügynöke és az európai terrorhullám 2011-ben.

Daniel Silva jelenleg is Washingtonban él feleségével, Jamie Gangellel és két gyermekükkel.

Kedvenc kategóriák

Cookies