Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Gyerekkorom után - Éldekorált
- 9%

Gyerekkorom után - Éldekorált

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
432
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
10-11 óra
Éldekorált kiadás A lány belevaló és vagány, de a teljesen új élethelyzet és az első szerelem mindent megváltoztat... Ida nem egy átlagos kamaszlány. Ida makacs, nagyszájú és folyton a határokat feszegeti. Azonban amikor a szülei elválnak, és úgy dönt, hogy Londonból Budapestre költözik édesapjához, olyan kihívásokkal találja szemben magát,...
Előrendelhető
Várható megjelenés: 2024.10.28.
Előrendelés
Gyerekkorom után - Éldekorált
Várható megjelenés: 2024.10.28.
Előrendelés

Bővebben...

Éldekorált kiadás
A lány belevaló és vagány, de a teljesen új élethelyzet és az első szerelem mindent megváltoztat...
Ida nem egy átlagos kamaszlány. Ida makacs, nagyszájú és folyton a határokat feszegeti. Azonban amikor a szülei elválnak, és úgy dönt, hogy Londonból Budapestre költözik édesapjához, olyan kihívásokkal találja szemben magát, amelyekre nem volt felkészülve. A kamaszkor szokásos kérdései mellett, mint az útkeresés vagy az első szerelem, az új ország, az ismeretlen kultúra és az új barátságok is a mindennapjai próbatételeivé válnak.
Mindezek rengetegében Ida időnként eltéved, máskor megtalálja a helyes utat, vagy ha jobb lehetőség nincs, újat tapos magának, miközben sokszor bebizonyosodik, hogy még ha ő az ellenkezőjét is érzi, valójában nincs egyedül.
Ida az a kamaszlány, akivel együtt tudunk nevetni vagy sírni, és akinek az életben való kalandozása mindenkit megérinthet.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
432
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies