Jelenlegi hely

Örökség

Örökség

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
528 oldal
Kiadás dátuma: 
2022
Olvasási idő:
13-14 óra
Egy csodálatos regény becsvágyról és romantikáról... Adrian Rizzo hétéves volt, amikor először találkozott az apjával, aki még aznap majdnem megölte őt, mielőtt Lina, az anyja közbelépett. Nem sokkal ezután Adrian nagyszülei...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 5%

Bővebben...

Egy csodálatos regény becsvágyról és romantikáról...

Adrian Rizzo hétéves volt, amikor először találkozott az apjával, aki még aznap majdnem megölte őt, mielőtt Lina, az anyja közbelépett. Nem sokkal ezután Adrian nagyszülei marylandi házába került, ahol egy hosszú nyáron át limonádét ivott, játszott a kutyákkal, új legjobb barátnőre tett szert... és barátnője tízéves bátyjával megtapasztalta az első szerelem izgalmát. Lina eközben bejárta az országot, fitneszmárkáját népszerűsítve és milliárdos üzletté fejlesztve. Nem volt értelme a múlton rágódni.

Adatok

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
528 oldal
Kiadás dátuma: 
2022
Méret: 
20 x 13 cm

A szerzőről

Nora Roberts (eredeti nevén: Eleanor Marie Robertson) (Silver Spring, Maryland, 1950. október 10. –) amerikai írónő. Írói álneve: J. D. Robb.

Négy bátyja van, és ezért jól ismeri a férfiakat. Valósághűen tudja ábrázolni jellemvonásaikat, gondolkodásmódjukat. Katolikus iskolába járt, majd fiatalon, 1968-ban hozzáment Ronald Aufem-Brinke-hez, és a Maryland állambeli Keedysville-be költözött, ahol jogi titkárnőként dolgozott. Második férje, Bruce Wilder, akit akkor ismert meg, amikor megbízta őt egy könyvespolc megépítésével. 1985 júliusában házasodtak össze. Első házasságából két gyermek született, mindkettő fiú, második házasságából pedig három.

Karrierjét egy hóviharnak köszönheti: 1979 februárjában egy nagy hóvihar volt Keedysville-ben, ahol az írónő lakott, és mivel a vihar miatt nem tudott kimozdulni otthonából, hasznosan akarta tölteni az időt, ezért elkezdett történeteket írni. Ehhez az is hozzájárult, hogy egész életében sokat olvasott, és a családja sem idegenkedett az irodalomtól. Összesen mintegy 133 regényt írt, amelyek közül kilencet filmesítettek meg.

Kedvenc kategóriák

Cookies