Jelenlegi hely

Recepciós kisasszonyok 3. - Recepciós kisasszonyok

Recepciós kisasszonyok 3. - Recepciós kisasszonyok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
320
Kiadás dátuma: 
2022
Olvasási idő:
7-8 óra
Egy bizarr szilveszter éjszaka nem várt fordulatot hoz a kisasszonyok életében, amely a barátságukat is próbára teszi. Hamarosan utoléri őket a végzet, és a hamis vádak következményeként az egyiküknek különösen nagy árat kell fizetnie a tettükért. Melyik recepciós kisasszonyra várnak a börtön rácsai, és ki lesz az, akinek a párkapcsolata igencsak...Bővebben >>
Beszerzés alatt! Küldési idő: 2-3 nap

Bővebben a könyvről

Egy bizarr szilveszter éjszaka nem várt fordulatot hoz a kisasszonyok életében, amely a barátságukat is próbára teszi. Hamarosan utoléri őket a végzet, és a hamis vádak következményeként az egyiküknek különösen nagy árat kell fizetnie a tettükért. Melyik recepciós kisasszonyra várnak a börtön rácsai, és ki lesz az, akinek a párkapcsolata igencsak veszélybe kerül?

Dalma, Liselotte és Berta élete 1928-ban is eseménydús, és ezúttal sem nélkülözi a kor szellemétől megpecsételt vívódásokat és érzelmeket. Johannes Liebeskind felbukkanása pedig csak tovább kuszálja a szálakat. Merre tart a fiatal hölgyek útja, mit hoz számukra az új esztendő? Mekkora veszélyt jelent a Hotel Kirschbaum számára Eva, Gustav egykori barátnője? Palotás Petra nagy sikerű trilógiájának befejező része az olvasó minden kérdésére választ ad.

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
320
Kiadás dátuma: 
2022

A szerzőről

Palotás Petra (Budapest, 1975. augusztus 9. –) magyar író, az RTL Klub korábbi műsorvezetője.

22 éves koráig (1997) édesanyjával és a testvérével a Gazdagréti lakótelepen élt. Szülei kiskorában elváltak. Első televíziós szereplése műsorvezetőként a Griff Gentlemen's Pop-rock fesztiválon volt, 1994-ben. Még ugyanebben az évben a Top Tv könnyűzenei műsorának volt a háziasszonya. 1995-ben a Bagoly Tv-nél dolgozott pár hónapot. 1997-ben a TV3-nál a Fekete-fehér című nyereményjátékot vezette, de hallhattuk hangját a Budapest Rádióban és a Roxy Rádióban is. 1999-ben diplomát szerzett a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen német bölcsész és kommunikációs szakon. Még ebben az évben csatlakozott az RTL Klubhoz, ahol a Bravo TV hozta meg neki az országos ismeretséget. 2005-ben indította el Te is jó nő vagy! tanfolyamát, ahol egy profi csapat segítségével átalakítja a nőket. 2006-ban jelent meg első könyve, a Bangkok titkai, melyet azóta számos másik követett.

2008-ban házasodott meg, azóta Hamburgban él férjével és kislányával.

Kedvenc kategóriák

Cookies