Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Star Wars: Kirajzás - Legendák - a legjobb történetek (új kiadás)

Star Wars: Kirajzás - Legendák - a legjobb történetek (új kiadás)

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
468
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
11-12 óra
ÚJ, EXKLUZÍV SOROZATUNKBAN A LEGENDÁK-REGÉNYEK LEGJOBBJAIT, A RAJONGÓK ÉS A KRITIKUSOK ÁLTAL LEGINKÁBB MÉLTATOTT MŰVEKET VEHETIK KEZÜKBE AZ OLVASÓK. A klónháborúk kitörésének eloestéjén Jorus C’baoth Jedi-mester egy különleges tervvel ostromolja a Szenátust és a Jedi-tanácsot. Sokáig úgy tunik, hogy a szuk látóköru hivatalnokok zátonyra futtatják...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 9%

Bővebben...

ÚJ, EXKLUZÍV SOROZATUNKBAN A LEGENDÁK-REGÉNYEK LEGJOBBJAIT, A RAJONGÓK ÉS A KRITIKUSOK ÁLTAL LEGINKÁBB MÉLTATOTT MŰVEKET VEHETIK KEZÜKBE AZ OLVASÓK.

A klónháborúk kitörésének eloestéjén Jorus C’baoth Jedi-mester egy különleges tervvel ostromolja a Szenátust és a Jedi-tanácsot. Sokáig úgy tunik, hogy a szuk látóköru hivatalnokok zátonyra futtatják a nagyszabású tervet, ám végül C’baoth mester valóra váltja a Kirajzásról szott álmait. Hat Jedi-mester, tizenkét Jedi-lovag, továbbá ötvenezer férfi és no indul útnak, hogy értelmes lényeket, az erore fogékony teremtményeket, és lakható világokat keressenek az ismert galaxis határain túl.

Noha a titokzatos és gonosz Darth Sidious ezúttal is megkezdi saját játszmáját, az expedíció résztvevoinek mégsem a Sith nagyúr lesz a legveszélyesebb ellenfele. Miután a gigászi kötelék mélyen behatol az Ismeretlen Szektorokba, az utazók váratlanul szemben találják magukat a Chiss Birodalommal és a világmindenség egyik legnagyobb stratégájával.

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
468
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies