Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Színek a babának: Szép színek

Színek a babának: Szép színek

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
12
Kiadás dátuma: 
2022
Olvasási idő:
1 óra
A fekete-fehér, vagy legfeljebb egy kiegészítő színt mutató képek lekötik a baba figyelmét már egy hónapos korában. Érdeklődéssel nézegeti a számára ismerős tárgyakat és mindennapi történéseket bemutató képeket. Ez az az időpont, amikor bevezethetjük a jól megválasztott babakönyvek világába. A Kolibri Kiadó Színek a babának című babakönyv sorozata...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 13%

Bővebben...

A fekete-fehér, vagy legfeljebb egy kiegészítő színt mutató képek lekötik a baba figyelmét már egy hónapos korában. Érdeklődéssel nézegeti a számára ismerős tárgyakat és mindennapi történéseket bemutató képeket. Ez az az időpont, amikor bevezethetjük a jól megválasztott babakönyvek világába.
A Kolibri Kiadó Színek a babának című babakönyv sorozata fokozatosan vezeti át a kicsit a fekete-fehér képektől az egy kiegészítő színt mutató könyveken át az élénk színek világáig.
A könyvek böngészését nem lehet elég korán elkezdeni!

A leporelló kifejezetten a legkisebbek számára készült. A kisbaba látása megszületése után kezd fejlődni, néhány hónapos korában már felfedezi a színeket.
Ha a hason fekvő baba köré felállítjuk a könyvet, figyelmesen nézi a sok érdekességet. A képek nagyszerűen stimulálják az érzékszerveit.

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
12
Kiadás dátuma: 
2022

Kedvenc kategóriák

Cookies