Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Szövegértés könnyedén

Szövegértés könnyedén

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
96
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
2-3 óra
"Miért fontos a szövegértés fejlesztése gyermekünknél? A szövegértés alapvető a tanulásban, mivel az iskolai tananyag túlnyomórészt írott formában van jelen. A jó szövegértés segít a tanulóknak megérteni az olvasottakat, feldolgozni az információkat és hatékonyan tanulni. Minden munka magában foglal valamilyen szintű szövegértési képességet....Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 9%

Bővebben...

"Miért fontos a szövegértés fejlesztése gyermekünknél?
A szövegértés alapvető a tanulásban, mivel az iskolai tananyag túlnyomórészt írott formában van jelen. A jó szövegértés segít a tanulóknak megérteni az olvasottakat, feldolgozni az információkat és hatékonyan tanulni. Minden munka magában foglal valamilyen szintű szövegértési képességet. Legyen szó egy e-mail megértéséről, egy munkautasítás értelmezéséről vagy egy szakmai cikk elemzéséről, a szövegértés elengedhetetlen a sikeres karrierhez. A jó szövegértés segíti a gyermekeket abban is, hogy kritikusan gondolkodjanak az olvasottakról: képesek legyenek értékelni az információk hitelességét, érvényességét és relevanciáját. A mindennapi élet során is gyakran szükség van a szövegértési képességre: például értelmezni egy jogszabályt vagy szerződést, megérteni az orvosi utasításokat vagy eligazodni egy útvonaltervben.
Könyvünk tehát nemcsak segítség az alsó tagozatos tanulók szövegértési képességeinek a fejlesztésében, hanem egy kulcs is ahhoz, hogy elinduljanak az eredményes tanulás és sikeres felnőtté válás útján. "

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
96
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies