Jelenlegi hely

A téli kert

A téli kert

Beszerzés alatt! Küldési idő: 2-3 nap

Idén télen vajon kivirágzik a szerelem?

Freya Fuller élete megvalósult álom, hiszen bentlakó kertészként dolgozik egy gyönyörű suffolki birtokon. De a tulajdonos halálakor megszűnik a munka, és Freya távozni kényszerül otthonából. Nem hagyja cserben a szerencse: a Nightingale térre költözik, ahol segít kialakítani egy pompás kertet, ami a karácsonyi időszakban nyitva lesz a nagyközönség előtt.

A Nightingale téren mindenki barátságosan fogadja Freyát, leszámítva az itt lakó művészt, Finnt. Ők ketten, akárhogy igyekeznek, nem tudnak kijönni egymással. Márpedig ahhoz, hogy a téli kert elkészüljön, szót kellene érteniük.

Vajon képesek lesznek rá, hogy legalább az ünnepek idejére félretegyék nézeteltéréseiket? Vagy – azáltal, hogy felbukkan valaki Freya múltjából – még inkább elszabadulnak az indulatok?

„Kuckózós, jólesően átmelegíti az embert – mint egy csésze forró csokoládé.”
Heat

„Elbűvölő téli mese.”
Hello

„Varázslatosan szemléletes tájleírások és a románc ígérete – tökéletes könyv egy bögre forró innivaló mellé.”
Candis

„Gyújts be a kandallóba, kuckózz, feledkezz bele a tűz fényébe tél idején, karácsony tájékán Heidi Swainnel, a könnyű, derűs regények királynőjével.”
Blackpool Gazette

„Otthonos olvasmány téli estékre.”
The People's Friend

„A téli kert érzékletesen jeleníti meg a karácsonyi készülődést, Swain jól ragadja meg az ünnepek időszakának hangulatát.”
Daily Express + Daily Mirror

„Pezsgő románc.”
Woman's Weekly Fiction

„Ott van benne minden, amit szeretünk a karácsonyban, a hóesésben, a pattogó tűzben, a szívet-lelket melengető románcokban.”
My Weekly

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
400
Méret: 
20 x 14 cm
Kiadás dátuma: 
2022
12,50 €
11,90 €

Ajánlottak

Újdonságok

Kedvenc kategóriák

Cookies