Jelenlegi hely

A vanília illata - Egy dinasztia története

A vanília illata - Egy dinasztia története

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
416
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
10-11 óra
„A vaníliás cukor különösen finom ízt kölcsönzött a süteményeknek, de minden más édességnek is. Josephine szerette a vanília illatát, ami egy ideje már az egész házat belengte." Bielefeld, 1892. A fiatal Josephine és férje, Carl nagy terveket dédelget: egy olyan anyagot próbálnak előállítani, amely forradalmasítja a sütést. Csak a megfelelő...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 3%

Bővebben...

„A vaníliás cukor különösen finom ízt kölcsönzött a süteményeknek, de minden más édességnek is. Josephine szerette a vanília illatát, ami egy ideje már az egész házat belengte."

Bielefeld, 1892. A fiatal Josephine és férje, Carl nagy terveket dédelget: egy olyan anyagot próbálnak előállítani, amely forradalmasítja a sütést. Csak a megfelelő keverék hiányzik. Miközben Josephine a közös patikájukban már a hirdetésen dolgozik, Carl kitartóan kísérletezik – és sikerrel jár. Megszületik a sütőpor, amely óriási hasznot hoz, Josephine és Carl hamarosan belevághat a terjeszkedésbe. Azonban irigyeik is bőven akadnak, ezért Josephine és Carl aggódni kezd a vállalkozásukért – és a szerelmükért.

Egy pékdinasztia történetének első kötetét tartja kezében az olvasó, amely egy német családi vállalkozás sikertörténete alapján íródott.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
416
Kiadás dátuma: 
2023
Méret: 
20 x 13 cm

Kedvenc kategóriák

Cookies