Jelenlegi hely

Védelem

Védelem

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
354
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
8-9 óra
A feleség csábító és szenvedélyes. A testőr határozott és tettre kész. A férj halálosan veszélyes. Varvara elkíséri férjét az egyik üzleti útjára, ahol találkozik a testőrrel, akit a férje a...Bővebben >>
RAKTÁRON – azonnal küldjük!
- 4%

Bővebben a könyvről

A feleség csábító és szenvedélyes. A testőr határozott és tettre kész. A férj halálosan veszélyes.
Varvara elkíséri férjét az egyik üzleti útjára, ahol találkozik a testőrrel, akit a férje a védelmükkel bízott meg...Mindenki tudja, mi a helyes és mi a tilos, de a vágy, az érzések és a bosszú másfelé hajtja őket. Miként végződhet egy történet, amelyben a szerelemé, a megszállottságé és a pénzé a főszerep? 
 

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
354
Kiadás dátuma: 
2023

A szerzőről

Borsa Brown (Vác, 1975. november 16. –) álnéven publikáló magyar író. Iskoláit Vácon végezte. Érettségi után egy nemzetközi multinacionális cég középvezetője lett, majd második gyermeke születése után családi vállalkozásba kezdett. Emellett online cikkei jelentek meg, elsősorban az anyaság, és nőiesség témájában.

Első könyve 2013-ban jelent meg az Álomgyár Kiadó gondozásában, melynek címe: A maffia ágyában. Az első kötetet követte még kettő, 2014-ben. A maffia ölelésében, és A maffia szívében. 2015-ben robbant be a köztudatba, Az Arab című regényével, melyet több rangos díjra is jelöltek, és ami még abban az évben az Év Könyve kitüntetést kapta. Minden regénye a toplisták élére került, sokak szerint magyar írók között az ő könyvei fogynak a legnagyobb példányszámban. Elsősorban romantikus, erotikus témában ír, de emellett fontos, társadalmi problémákra is rámutat, és a pszichológia sem áll tőle távol. Különös, szókimondó, egyedi stílusa miatt vált az olvasók egyik kedvencévé.

Mottója: Annyiszor élsz, ahány könyvet olvasol.

Kedvenc kategóriák

Cookies