Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

We Hunt the Flame – Lángvadászok
- 13%

We Hunt the Flame – Lángvadászok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
512
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
12-13 óra
Éldekorált kiadás Amikor egy nő öl, emberéletek menekülnek meg a haláltól, és emberek halnak meg amiatt, hogy egy bizonyos férfi él. Zafira, a Vadász, magát férfinak álcázva az elátkozott Arz erdőbe merészkedik, hogy élelmet szerezzen a népének. Nasir a Halál Hercege, aki legyilkolja azokat, akik elkövetik azt az ostobaságot, hogy szembeszállnak...
Előrendelhető
Várható megjelenés: 2024.09.23.
Előrendelés
We Hunt the Flame – Lángvadászok
Várható megjelenés: 2024.09.23.
Előrendelés

Bővebben...

Éldekorált kiadás

Amikor egy nő öl, emberéletek menekülnek meg a haláltól, és emberek halnak meg amiatt, hogy egy bizonyos férfi él.

Zafira, a Vadász, magát férfinak álcázva az elátkozott Arz erdőbe merészkedik, hogy élelmet szerezzen a népének. Nasir a Halál Hercege, aki legyilkolja azokat, akik elkövetik azt az ostobaságot, hogy szembeszállnak apjával, a szultánnal. Ha Zafiráról kiderülne, hogy lány, minden szerzeményét elutasítanák. Ha Nasir kimutatná az együttérzését, az apja a lehető legbrutálisabb büntetésnek tenné ki. Mind Zafira, mind Nasir Arawiya királyságának legendái – de egyikük sem akar az lenni.

Háború készülődik, és az Arz napról napra egyre közelebb kúszik a Birodalomhoz, mindent árnyékba borítva maga körül. Amikor Zafira arra vállalkozik, hogy felkutasson egy elveszett amulettet, ami visszaállíthatja a mágiát balsorsú világában, és megállíthatja az Arzot, a szultán Nasirt küldi ellene: neki kell megszereznie az amulettet, és megölnie a Vadászt. Azonban az útjuk során feléled egy ősi gonosz is, és a küldetésük vágyott jutalma nagyobb veszélyt jelenthet rájuk, mint azt el tudnák képzelni.

Hafsah Faizal kétrészes sorozatának első kötete, amely az ókori Arábia által inspirált, gazdag részletességgel ábrázolt világban játszódik, magával ragadó regény felfedezésekről és a félelmek legyőzéséről.

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
512
Kiadás dátuma: 
2024

Kedvenc kategóriák

Cookies