Jelenlegi hely

Az angyal hív (3. kiadás)

Az angyal hív (3. kiadás)

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
416
Kiadás dátuma: 
2022
Olvasási idő:
10-11 óra
New York. Kennedy repülőtér. A zsúfolt csarnokban egymásnak ütközik egy férfi és egy nő. Némi vita után mindketten folytatják útjukat. Madeline és Jonathan korábban soha nem találkozott, és soha nem kellett volna viszontlátniuk egymást. De a holmijukat összeszedve véletlenül elcserélik a mobiljaikat. Mire észreveszik a tévedésüket, már 10 ezer...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben a könyvről

New York. Kennedy repülőtér. A zsúfolt csarnokban egymásnak ütközik egy férfi és egy nő. Némi vita után mindketten folytatják útjukat. Madeline és Jonathan korábban soha nem találkozott, és soha nem kellett volna viszontlátniuk egymást. De a holmijukat összeszedve véletlenül elcserélik a mobiljaikat. Mire észreveszik a tévedésüket, már 10 ezer kilométer választja el őket egymástól: a nőnek virágboltja van Párizsban, a férfi egy San Franciscó-i éttermet vezet. Kíváncsiságuknak engedve mindketten átnézik a másik telefonjának tartalmát. Kettős indiszkréció és egy nagy felfedezés: életüket összeköti egy titok, amelyről azt hitték, sikerült örökre eltemetniük.

GUILLAUME MUSSO regényről regényre különleges kapcsolatot alakít ki olvasóival. Az 1974-ben Antibes-ban született szerző diákévei alatt kezdett írni, és azóta sem hagyta abba. Mára ő a legnagyobb példányszámban eladott kortárs francia író. Regényeit több mint 40 nyelvre fordították le. Művei a világ minden táján vezetik az irodalmi sikerlistákat, kiadók és filmproducerek versengenek értük.

„Guillaume Musso mestereinek, a nagy amerikai thrilleríróknak az ügyességével adagolja a feszültséget.” L’Express

„Nem ismer kompromisszumot és ravasz, mint a róka: Guillaume Musso a legizgalmasabb regényírónk.” Le Parisien

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
416
Kiadás dátuma: 
2022

A szerzőről

Guillaume Musso (Antibes, 1974. június 6. –) francia író. Művei számos nyelven megjelentek; magyarul is.

Tanulóként kezdett írni. 1993-ban több hónapot töltött az Egyesült Államokban, ez meghatározó élmény volt számára. A Nizzai Egyetemen közgazdaság-tudományból szerzett diplomát, majd Montpellier-ben folytatta tanulmányait. 2001-ben jelent meg első regénye, a Skidamarink. Majd egymást érték a regények. Mára ő Franciaország egyik legsikeresebb kortárs írója. Regényeit- köztük Az angyal hív és a Holnap címűt- 42 nyelvre fordították le. Művei a világ minden táján vezetik az irodalmi sikerlistákat, kiadók és filmproducerek versengenek értük.

Kedvenc kategóriák

Cookies