Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Az Atlasz-manőver
- 9%

Az Atlasz-manőver

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
488
Kiadás dátuma: 
2024
Olvasási idő:
12-13 óra
A New York Times bestsellerszerzője, Steve Berry legújabb Cotton Malone-kalandjában Cotton egy második világháborús rejtélyt old meg, amely egy legendás, milliárdokat érő, elveszett kincset, Jamasita aranyát érinti. 1945. A II. világháború utolsó hónapjaiban Japán hatalmas mennyiségű aranyat és más lopott értéktárgyakat rejtett el a Fülöp-szigetek...
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben...

A New York Times bestsellerszerzője, Steve Berry legújabb Cotton Malone-kalandjában Cotton egy második világháborús rejtélyt old meg, amely egy legendás, milliárdokat érő, elveszett kincset, Jamasita aranyát érinti.
1945. A II. világháború utolsó hónapjaiban Japán hatalmas mennyiségű aranyat és más lopott értéktárgyakat rejtett el a Fülöp-szigetek csapdákkal teli föld alatti rejtekhelyein. 1947-ben a zsákmány egy részét nem kincsvadászok, hanem az Egyesült Államok kormánya találta meg, és senkinek sem szólt a felfedezésről. Ehelyett ezeket a vagyontárgyakat titkosítottnak minősítették, Európába szállították, és titokban beolvasztották a Fekete Sas Vagyonkezelőbe.
Napjainkban. Cotton Malone, az Igazságügyminisztérium nyugalmazott ügynöke Svájcban tartózkodik, hogy szívességet tegyen egy barátnak. Ám az egyszerűnek vélt művelet elfajul, és Cotton belekeveredik a világ legrégebbi bankja és a CIA közötti háborúba, amely közvetlenül érinti a Fekete Sas Vagyonkezelőt is. Hamarosan rájön, hogy minden egy múltbeli kedvesétől függ, aki hirtelen újra felbukkan, nagyszabású titkokat rejtegetve a bitcoinról. A kriptovalutát szép csendben fegyverré alakítják, és felkészítik a világ pénzügyi rendszerei elleni támadásra, egy olyan kiszámított lépésre, amelynek pusztító következményei lesznek. Cottonnak nincs más választása, cselekednie kell. De milyen áron?
A luxemburgi bankházaktól a svájci titkos páncéltermekig, végül pedig a dél-marokkói Atlasz-hegységig, Cotton Malone minden próbálkozását megakadályozzák. Minden lépése hibásnak bizonyul és minden terve meghiúsul, míg végül megérti, milyen veszélyeket hordoz az Atlasz-manőver.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
488
Kiadás dátuma: 
2024

A szerzőről

Steve Berry (Atlanta, Georgia, 1955 –) amerikai író, professzor, egykori ügyvéd. Könyvei a történelmi eseményekkel, titkokkal, összeesküvésekkel foglalkoznak, tele kalanddal és akcióval.

1955-ben, Atlantában született és ott is nőtt fel. 1977-ben a Valdosta State Universityn diplomázott, majd 1980-ban megszerezte ügyvédi diplomáját a Mercer University's Walter F. George Law School-ban. 1980-tól 2010-ig a Georga-i St. Marys-ben élt. Miközben ügyvédként dolgozott, 1990-ben elkezdett írni. 12 évbe került (85 elutasítással 5 különböző regényre), míg megjelent első könyve, A Borostyánszoba a Ballantine Books könyvkiadónál. Azóta több könyve is megjelent, melyek közül több is New York Times bestseller lett. Regényei 37 nyelven, ötven országban több mint tízmillió példányban keltek el. Feladta jogi pályáját, hogy az írásra fókuszálhasson, és feleségével együtt létrehozott egy alapítványt History Matters néven, amely az amerikai történelmi emlékek megőrzéséhez nyújt támogatást.

Kedvenc kategóriák

Cookies