Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Egy kis fagyizó Amalfiban - Olasz gasztroregény fagylalt-rajongóknak

Egy kis fagyizó Amalfiban - Olasz gasztroregény fagylalt-rajongóknak

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
480
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
11-12 óra
Livia csinos, talpraesett lány, és egyedül vezeti a családja régi, kézműves fagyizóját az olasz tengerparton. Életét kitölti a zamatok lágy, csodálatos világa. Se kedve, se ideje a szerelemre. De mindez megváltozik, amikor találkozik a jóképű Marióval. A hapsi totál ellenállhatatlan: kedves, okos és vicces. Vigyázat, veszélyes kombináció! Milyen...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 9%

Bővebben...

Livia csinos, talpraesett lány, és egyedül vezeti a családja régi, kézműves fagyizóját az olasz tengerparton. Életét kitölti a zamatok lágy, csodálatos világa. Se kedve, se ideje a szerelemre. De mindez megváltozik, amikor találkozik a jóképű Marióval. A hapsi totál ellenállhatatlan: kedves, okos és vicces. Vigyázat, veszélyes kombináció!

Milyen kár, hogy a szexis Mariónak már van menyasszonya. És extra pech, hogy az elején ezt elfelejtette elmondani. Tényleg csak könnyű kalandot keresett volna? Szerencsére az igazság egészen más. Vajon hány titkot bír el egy ekkora nagy szerelem?

Humoros félreértések, váratlan fordulatok, és rengeteg fagylalt tarkítja az utat, amíg megtalálják a csakis egymáshoz vezető lépéseket.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
480
Kiadás dátuma: 
2023

Kedvenc kategóriák

Cookies