Jelenlegi hely

Farkasok nyara

Farkasok nyara

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
384 oldal
Kiadás dátuma: 
2022
Olvasási idő:
9-10 óra
Egy döglött farkas. Egy erőszakos leszámolás két drogbanda között. Egy kegyetlen női orgyilkos. Amikor kiderül, hogy a messzi északon fekvő svéd kisváros, Haparanda erdejében talált farkastetem gyomrában emberi maradványok vannak, Hannah Wester...Bővebben >>
Beszerzés alatt! Küldési idő: 2-3 nap
- 4%

Bővebben a könyvről

Egy döglött farkas. Egy erőszakos leszámolás két drogbanda között. Egy kegyetlen női orgyilkos.

Amikor kiderül, hogy a messzi északon fekvő svéd kisváros, Haparanda erdejében talált farkastetem gyomrában emberi maradványok vannak, Hannah Wester nyomozó már tudja, hogy ez a nyár más lesz, mint a többi.

A nyomok egy véres finnországi leszámoláshoz vezetnek. De hogy került az áldozat erre a környékre? És hová tűnt a pénz meg a drog?

Hannah és kollégái minden követ megmozgatnak, hogy fényt derítsenek a rejtélyre, de versenyt kell futniuk az idővel, mert a zsákmányra más is vadászik. Mint például az orosz Kátya, akinek felbukkanását számos váratlan és brutális esemény követi Haparandában. A történtek azonban nemcsak a kisváros életét forgatják fel fenekestül néhány nap leforgása alatt, hanem Hannah-ét is, aki a nyomozás során kénytelen szembenézni rég eltemetett múltjával.

Adatok

Kötésmód: 
Fűzve
Oldalszám: 
384 oldal
Kiadás dátuma: 
2022
Méret: 
20 x 14 cm

Kedvenc kategóriák

Cookies