Jelenlegi hely

 Fekete történetek: Gyilkos Spinék

Fekete történetek: Gyilkos Spinék

Oldalszám: 
12 - 99 éves korig
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
1 óra
50 hollófekete történet vérmes nőkről és halálos szeszélyekről... az biztos, hogy nem akarnál az útjukban lenni! Íme a Fekete történetek újabb fekete és vérrel teli darabja... 50 fekete történet erős nőkről, vérszomjas...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 6%

Bővebben...

50 hollófekete történet vérmes nőkről és halálos szeszélyekről... az biztos, hogy nem akarnál az útjukban lenni! Íme a Fekete történetek újabb fekete és vérrel teli darabja...

50 fekete történet erős nőkről, vérszomjas bosszúvágyról, kegyetlen gyilkosságokról és nevetségesen abszurd balesetekről. 50 kegyetlen nőszemély, köztük a történelem vérmes nagyágyúi, a filmek és az irodalom leghíresebb, ellenállhatatlan spinéi is!

Ami viszont nem változik...

Csak egyetlen mondat áll rendelkezésedre, azaz ez alapján tudsz elindulni a helyes megoldás felé. Fel tudod tenni azokat a kérdéseket, amik elvezetnek a válaszhoz?

Még több izgalmas történetre vágysz? Ha nem tudsz dönteni a témák között, válassz a Fekete történetek sorozat klasszikus darabjaiból!

A Fekete történetek 1., 2., 3. és 4. mind 50 vadonatúj sztorit tartalmaz változatos témákban a komoly tragédiáktól az inkább komikusnak mondható csínyekig. Merülj el az izgalmas fejtörőkben!

Adatok

Oldalszám: 
12 - 99 éves korig
Kiadás dátuma: 
2023

Kedvenc kategóriák

Cookies