Jelenlegi hely

Good Life Határidőnapló 2023

Good Life Határidőnapló 2023

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
287
Kiadás dátuma: 
2022
Olvasási idő:
7-8 óra
HETI TERVEZŐ * ASZTROLÓGIAI ELŐREJELZÉS * MEDITÁCIÓ * INSPIRÁLÓ IDÉZETEK A jó élet kulcsa a jó tervezés! Ez a gondosan összeállított 2023-as határidőnapló segít, hogy kiegyensúlyozott és jól szervezett legyél a következő évben! A Good Life Határidőnapló egész évben támogat majd motiváló tartalmával, hogy személyes vagy akár üzleti terveidet...Bővebben >>
Beszerzés alatt! Küldési idő: 4-5 nap

Bővebben a könyvről

HETI TERVEZŐ * ASZTROLÓGIAI ELŐREJELZÉS * MEDITÁCIÓ * INSPIRÁLÓ IDÉZETEK

A jó élet kulcsa a jó tervezés!

Ez a gondosan összeállított 2023-as határidőnapló segít, hogy kiegyensúlyozott és jól szervezett legyél a következő évben! A Good Life Határidőnapló egész évben támogat majd motiváló tartalmával, hogy személyes vagy akár üzleti terveidet gördülékenyen kezeld.

A védikus asztrológia praktikus, fő célja segíteni abban, hogy az adott napra olyan feladatokat ütemezhess, amiket a bolygók állása jótékonyan támogat. Minden egyes nap alkalmas valamire, a teendőnk csupán annyi, hogy ne menjünk szembe azzal az erővel, ami a világ rendjét igazgatja és amit nem tudunk megváltoztatni. Az asztrológiai előrejelzésekkel könnyedén összpontosíthatsz az egészségedre, boldogságodra, lelki békédre, és kényelmesen tervezheted programjaidat.

Kezdd el rendszerezni a fontos gondolataidat, tervezz, jegyzetelj szabadon, és érd el naplód támogatásával a kitűzött céljaidat!
Tökéletes társként kísér téged egész évben, használd mindennap munkában, iskolában, határidőnaplóként. Töltődj fel inspiráló idézetei, meditációi és rövid önfejlesztő gyakorlatai segítségével!

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
287
Kiadás dátuma: 
2022

Kedvenc kategóriák

Cookies