Jelenlegi hely

A kegyencnő intrikái - A borostyánszemű 2.

A kegyencnő intrikái - A borostyánszemű 2.

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
368
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
9-10 óra
„Lotti minden könyvével szélesíti az olvasója perspektíváját." - Kitablar Tovább gyülekeznek a fellegek. Louise régi ellensége, Arnaud Sauvage az életére tör, és mikor a lány a gyermekével együtt újra kicsúszik a kezei közül, a férfi a lehető legkegyetlenebb módon áll bosszút. Ezután Louise gondolatait Sauvage-hoz hasonlóan csakis a megtorlás...Bővebben >>
Előrendelhető
16,90 €
Várható megjelenés: 2023.08.01.
Előrendelés
A kegyencnő intrikái - A borostyánszemű 2.
16,90 €
Várható megjelenés: 2023.08.01.
Előrendelés

Bővebben a könyvről

„Lotti minden könyvével szélesíti az olvasója perspektíváját." - Kitablar

Tovább gyülekeznek a fellegek.

Louise régi ellensége, Arnaud Sauvage az életére tör, és mikor a lány a gyermekével együtt újra kicsúszik a kezei közül, a férfi a lehető legkegyetlenebb módon áll bosszút. Ezután Louise gondolatait Sauvage-hoz hasonlóan csakis a megtorlás tölti ki, mely éppoly fájdalmas utakra vezeti, mint ellenlábasát...

Mindeközben az udvaroncok körében is egyre vészterhesebb idők járnak: La Voisin letartóztatásával kipattan a mérgezési botrány, és hamarosan az egész országban közszájon forog, hogy a királyság legnemesebb tagjai között szép számmal akadnak gyilkosok is. Ez idő alatt az udvaron végigsöpör a pletyka, hogy Montespan asszony várakozásainak megfelelően a király új szeretője nem más lesz, mint Louise de Morainville, Lavardin új márkinője.

Végül az elátkozott nyakék Louise fejére hozza – a gyönyörű, de kiismerhetetlen angol hölgy – Lady Hamilton haragját is.

Budai Lotti A borostyánszemű-sorozatának második kötetében további bepillantást nyerhetünk a kor cselszövéssel átitatott közegébe, valamint újabb történelmi szereplőkkel és azok féltve őrzött életével ismerkedhetünk meg.

Adatok

Kötésmód: 
keménytábla
Oldalszám: 
368
Kiadás dátuma: 
2023

Kedvenc kategóriák

Cookies