Jelenlegi hely

A tékozló lány (2. kiadás)

A tékozló lány (2. kiadás)

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
552
Kiadás dátuma: 
2021
Olvasási idő:
13-14 óra
Florentyna Rosnowskit már egészen kis kora óta egyetlen álom hajtja: ő szeretne lenni az Amerikai Egyesült Államok elnöke. A célja elérésében számíthat az apja, a gazdag szállodalánc-tulajdonos támogatására is, egészen addig, amíg bele nem szeret a férfi ősellenségének a fiába, Richard Kane-be. Az apja minden kapcsolatot megszakít vele, Florentyna...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 9%

Bővebben...

Florentyna Rosnowskit már egészen kis kora óta egyetlen álom hajtja: ő szeretne lenni az Amerikai Egyesült Államok elnöke. A célja elérésében számíthat az apja, a gazdag szállodalánc-tulajdonos támogatására is, egészen addig, amíg bele nem szeret a férfi ősellenségének a fiába, Richard Kane-be. Az apja minden kapcsolatot megszakít vele, Florentyna azonban nem ismer lehetetlent. A saját eszére, eltökéltségére és vasakaratára támaszkodva, a férje segítségével felépíti a saját üzleti birodalmát, hogy aztán a Fehér Ház meghódítására induljon… Jeffery Archer gördülékeny, izgalmakban és meglepetésekben bővelkedő regénye még mindig aktuálisnak hat. A Párbaj folytatása lebilincselő szerelmi és politikai történet, amelyben a két, egymás elveszejtésére felesküdött férfi, William Kane és Abel Rosnowski titáni küzdelme zajlik tovább a következő évtizedekben, új szereplőkkel.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
552
Kiadás dátuma: 
2021

A szerzőről

Jeffrey Archer az egyik legismertebb angol író. Jeffrey Howard Archer 1940. április 15-én született Londonban, Angliában. Fiatalon sportolóként is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, mint sprinter, és képviselte Nagy-Britanniát nemzetközi versenyeken. Archert híres íróként ismeri a világ, de az ő élete is kész regény: a konzervatív politikus még a börtönt is megjárta, ám írói pályáját ez sem törte meg. Archer a General Press Világsikerek sorozatában megjelent regényeiről ismert hazánkban. Több novelláskötet szerzője is, például a “S ezen áll egy mese”, “Egy tegez nyílvessző” és “Tucatnyi félrevezetés”. Regényeiben bennfentesként, kiváló stílussal ír az arisztokrácia életéről, előkelő bentlakásos magániskolákról és a diákéletről. Regényeiből több filmadaptáció is készült.  Könyvei kétszázhetvenötmillió példányban keltek el világszerte.

Kedvenc kategóriák

Cookies