Jelenlegi hely

Puccs Moszkvában - Putyin végnapjai - André Calvi visszatér

Puccs Moszkvában - Putyin végnapjai - André Calvi visszatér

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
496
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
12-13 óra
Putyin napjai meg vannak számlálva. De mire képes a hatalmához végsőkig ragaszkodó modern kori cár? És ki lesz az, aki megállítja? Valahol Oroszországban, a közeljövőben. Teherszállító repülőgép halad Berlinből Moszkva felé, fedélzetén az oroszok számára létfontosságú alkatrészekkel. A gépet a domogyedovói nemzetközi repülőtéren várja az orosz...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 9%

Bővebben...

Putyin napjai meg vannak számlálva. De mire képes a hatalmához végsőkig ragaszkodó modern kori cár? És ki lesz az, aki megállítja?

Valahol Oroszországban, a közeljövőben. Teherszállító repülőgép halad Berlinből Moszkva felé, fedélzetén az oroszok számára létfontosságú alkatrészekkel. A gépet a domogyedovói nemzetközi repülőtéren várja az orosz sajtó és az állami híradó. Az ukrán háború kezdete óta Oroszországot sújtó embargó következtében ugyanis nélkülözhetetlen műszerek hiányoznak az orosz repülőgépek karbantartásához. A meghibásodás már több légi katasztrófát okozott. Azt azonban senki sem sejti, hogy a repülőgép a rakományon kívül valami mást is rejt. Az útja végzetes lehet. A következő pár óra megváltoztathatja a történelem menetét...
Mert valaminek változnia kell! Amerika kitart Ukrajna mellett, Kína pedig Putyint támogatja. A több éve húzódó ukrán háború holtpontra jutott, egyik fél sem tud felülkerekedni a másikon, de egyelőre tűzszünetre sincs kilátás. Ráadásul a gerillaháború most már Ukrajna határain túlra is átterjedt: Moszkvában orosz civileket ölnek az ukrán partizánok, miközben az oroszok nyugat-európai politikusok és üzletemberek ellen követnek el merényleteket. Az egész világ aggódva figyeli a fejleményeket. Minden jel arra utal, hogy az ukrán vérfürdőnek csak egyféleképpen lehet véget vetni, Putyint csak egyvalami képes megállítani: egy puccs Moszkvában.
Washingtonban legalábbis így gondolják, és Párizsban is...

Frei Tamás új regénye napjaink legkomorabb világpolitikai eseményeit és annak elképzelt következményeit állítja a középpontba. A fordulatos, feszített ütemű akcióthrillerben számtalan valódi szereplő között visszatér a korábbi kötetekből már jól ismert André Calvi, akinek ezúttal minden eddiginél nagyobb kihívással kell szembenéznie.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
496
Kiadás dátuma: 
2023
Méret: 
22 x 14 cm

A szerzőről

Frei Tamás (Pécs, 1966. május 21.) magyar újságíró, író, műsorvezető, üzletember.

Frei Tamás Pécsett született 1966. május 21-én. Középiskolai tanulmányait a pécsi Nagy Lajos Gimnáziumban végezte. Egyetemi tanulmányait az ELTE Jogtudományi karán kezdte 1985–1986 között, majd tanult Moszkvában a Nemzetközi Kapcsolatok Intézetében.  Washingtonban médiamenedzsmentet, Svájcban, a berni rádió Nemzetközi Adások Főszerkesztőségében riporteri iskolát végzett majd a Tennessee Állami Egyetemen televíziózást hallgatott 1992–1993 között. Az Amerikai Egyesült Államokban forgatókönyvírást és dramaturgiát tanult. Ösztöndíjas volt a svájci közrádióban.

1988-tól interjúkat készített a 168 Órának, két évig hírt szerkesztett a Danubius Rádió német nyelvű adásának. 1991-ben a Magyar Rádió külpolitikai rovatánál kezdte pályáját, mint szerkesztő-riporter. Számtalan háborús helyszínen járt tudósítóként, Szomáliában, Boszniában, a kolumbiai kábítószer-háborúban. 1993–1995 között a Magyar Televízióban Esti Egyenleg című műsorát vezette, majd a Nap TV műsorvezető-riportere lett. 1996-ban indította el Frei Dosszié című műsorát a Magyar Televízióban. Frei Tamás riportfilmjeit számtalan országban vetítették. Televíziós újságíróként a világ több mint 100 országában járt és interjúkat készített államfőkkel éppúgy, mint hollywoodi sztárokkal. 2007-ben elindította a "Cafe Frei" nevű kávézó-hálózatát, amely egyre több városban jelenik meg. Magyarországon 2021-ben a Cafe Frei több mint 60 kávézóval rendelkezett. 2013 óta már 7 országban nyitottak kávézót. Hat nyelven beszél.

Évek óta külföldön él. Lakása van Budapesten, Miamiban, Nizzában és Firenzében.  Első felesége Schranz Edit volt. Két gyermeke, egy lánya (Zsófia) és egy fia (Balázs) van.

Kedvenc kategóriák

Cookies