Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Anton és a karácsonyi csoda / 2. rész/

Anton és a karácsonyi csoda / 2. rész/

Kötésmód: 
Kötve
Oldalszám: 
56 oldal
Kiadás dátuma: 
2020
Olvasási idő:
1-2 óra
„Ez a karácsony sok szép meglepetést és izgalmat tartogat Anton számára. Szeretnéd tudni, hogyan győzi le a félelmét, és milyen hősiesen viselkedik az óvodai ünnepségen? Vagy hogy min veszett össze barátjával, és vajon...Bővebben >>
RAKTÁRON - Küldési idő: 4-5 nap
- 5%

Bővebben...

„Ez a karácsony sok szép meglepetést és izgalmat tartogat Anton számára. Szeretnéd tudni, hogyan győzi le a félelmét, és milyen hősiesen viselkedik az óvodai ünnepségen? Vagy hogy min veszett össze barátjával, és vajon sikerül-e kibékülniük? Gondoltad volna, hogy manókkal, angyalokkal és magával a Mikulással is találkozhat a Hótündér birodalmában? Az is érdekel, milyen izgalmas játékokban lesz része Márkkal, Izabellával és Mikivel, vagy hogyan végződik a havas kaland? Most mindezt megtudod, ráadásul még azt is, milyen csoda történik karácsony este Anton és Manfréd otthonában.”

Adatok

Kötésmód: 
Kötve
Oldalszám: 
56 oldal
Kiadás dátuma: 
2020
Méret: 
22 x 16 cm

A szerzőről

Téti István (Balassagyarmat, 1978. október 29. –)  Dugonics András Irodalmi Díjas író, többek között a Manfréd és Anton bestseller gyerekregények szerzője. Nős, két gyermek édesapja.

Első gyerekkönyve 2018. júliusában jelent meg, szeptembertől több iskolában bekerült a kötelező olvasmányok közé. Az első kötetet további gyerekregények követték (Manfréd és Anton sorozat), míg ezzel párhuzamosan jelentek meg az óvodás korosztálynak szánt Anton sorozat mesekönyvei. 2019-től Téti István a legnépszerűbb magyar gyerekkönyv írók egyike, művei több mint negyedmillió példányban keltek el, továbbá több száz könyvtárban és iskolában fellelhetők. A hazai olvasók mellett Romániában és Szlovákiában is terjed mindkét sorozat, New York államban pedig elkészült az első könyv fordítása, valamint folyamatban vannak a további kötetek angol kiadásának munkálatai. 2020-ban, a két sikersorozat befejező kötetei után Téti István megírta a Darwin Wells a Vadak földjén című ifjúsági kalandregényt, valamint a Kipp című mesekönyvet.

2022 nyarán megjelent a szerző első nagyregénye a felnőtt korosztály számára. Az Időtlen rend egy műfajokon átívelő alkotás, amelyben izgalmas kalandregények, érdekfeszítő filozofikus művek, árnyalt karaktereket felvonultató monumentális eposzok és szépirodalmi drámák legjobb zsánerei keverednek vérpezsdítő újdonságokkal. Téti István 2022 októberében Dugonics András Irodalmi Díjat kapott, Gyerek- és ifjúsági irodalom kategóriában 2. helyezést ért el.

Kedvenc kategóriák

Cookies