Jelenlegi hely

Unpublished
Árnyéknővér

Árnyéknővér

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
528
Kiadás dátuma: 
2017
Olvasási idő:
13-14 óra
Astrope D'Apliese, azaz Csillag épp válaszúthoz ér, amikor a nevelőapja haláláról értesül. A nővéreivel a Genfi-tó partján magasodó, gyermekkori otthonukba gyűlnek össze, hogy megemlékezzenek szeretett apjukról, és...Bővebben >>
Kivonva a forgalomból

Bővebben...

Astrope D'Apliese, azaz Csillag épp válaszúthoz ér, amikor a nevelőapja haláláról értesül. A nővéreivel a Genfi-tó partján magasodó, gyermekkori otthonukba gyűlnek össze, hogy megemlékezzenek szeretett apjukról, és meghallgassák a végrendeletét. A különc milliárdos, Pa Salt mindnyájuknak egy különleges tárgyat meg egy levelet hagyott örökül, és ennek segítségével, ha a lányok úgy döntenek, közelebb kerülhetnek a valódi gyökereikhez. Csillag azonban habozik ezt megtenni, mert fél kilépni abból a szoros és biztonságot nyújtó kötelékből, amely a testvéréhez, CeCéhez fűzi. Végül mégis úgy dönt, hogy az első nyomon elindul, az útja pedig egy könyvritkaságokat árusító boltba vezeti, ahol a különc tulajdonos figyelmét rögvest felkelti a lány és a története. És innentől kezdve nem lesz Csillag számára megállás: egy nem mindennapi nő múltjának nyomába eredve maga is felfedezőútra indul az angliai tóvidék csodálatos tájain, Beatrix Potter meséinek helyszínén, és még csak nem is sejtheti, mi vár majd rá. Megdöbbentő titkokkal, nem mindennapi sorsokkal és meglepő fordulatokkal szembesül a kutatása során, és amellett, hogy önmagát is mindjobban megismeri, talán még az igaz szerelem is rátalál. Lucinda Riley új sorozatának harmadik kötetében egy évtizedeken és Európán átívelő nyomozás történetét meséli el. A letehetetlen családregény főszereplője nemcsak a származásának kérdésére találja meg a választ, hanem azzal is szembesül, hogy ha a saját kezébe akarja venni a sorsát, azért tennie kell, és hogy ez az út a boldogság ígérete mellett sok áldozatot is követel.

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
528
Kiadás dátuma: 
2017

A szerzőről

Lucinda Riley Írországban született. Karrierje kezdetén színésznőként több mozi- és tévéfilmben, valamint színpadi darabban is szerepelt. Huszonnégy évesen megírta első regényét, és azóta az írásnak szentelte az életét. A könyveit eddig negyven nyelvre fordították le, és ötvenmillió példányban keltek el világszerte. A regényeit számos nemzetközi elismerésre jelölték. A Sunday Times és a New York Times bestsellerszerzője. A világszerte népszerű és műfajteremtő A hét nővér-sorozatból várhatóan egy többévados tévésorozat készül. Az Őrangyalok című gyerekkönyvsorozaton a fiával, Harry Whittakerrel közösen dolgozott. Az első kötet magyarul Grace és a karácsonyi angyal címen jelent meg.

Bár négy gyermekét az angliai Norfolkban nevelte fel, 2015-ben teljesült az álma, amikor házat vásárolt az írországi Nyugat-Corkban, amit mindig is az otthonának érzett. Az utolsó öt regénye már itt született. Rákbetegségét 2017-ben diagnosztizálták. Lucinda 2021-ben bekövetkezett halála után Harry fejezte be a világszerte bestsellerré vált regényfolyam, A hét nővér utolsó részét, az Atlas- Pa Salt történetét.

Kedvenc kategóriák

Cookies