Powered by Smartsupp

Jelenlegi hely

Unpublished
Vádalku - Eddie Flynn-sorozat
- 13%

Vádalku - Eddie Flynn-sorozat

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
528
Kiadás dátuma: 
2023
Olvasási idő:
13-14 óra
„Izgalmas új hangot hozott a műfajba.” – Mystery Scene „Eleven, remekül átgondolt, élvezetes.” – The Times (UK) Mindenkinek van gyenge pontja. Amikor David Childót, egy korrupt New York-i ügyvédi iroda fontos ügyfelét gyilkosság vádjával letartóztatják, az FBI a szélhámosból lett ügyvédet, Eddie Flynnt kéri fel, hogy vállalja el Child védelmét, és...
Kivonva a forgalomból

Bővebben...

„Izgalmas új hangot hozott a műfajba.” – Mystery Scene

„Eleven, remekül átgondolt, élvezetes.” – The Times (UK)

Mindenkinek van gyenge pontja.

Amikor David Childót, egy korrupt New York-i ügyvédi iroda fontos ügyfelét gyilkosság vádjával letartóztatják, az FBI a szélhámosból lett ügyvédet, Eddie Flynnt kéri fel, hogy vállalja el Child védelmét, és vegye rá, hogy az ügyvédi iroda ellen valljon.

Eddie azonban nem az az ember, akit rá lehetne beszélni arra, hogy egy bűnös ügyfelet képviseljen. Csakhogy az FBI birtokában olyan súlyosan terhelő adatokat tartalmazó akták vannak az ügyvéd feleségéről, amelyek a nő vesztét jelenthetik.

Flynn még a meggyőzőnek tűnő bizonyítékok ellenére is ártatlannak tartja Childót. Mivel az FBI nyomást gyakorol rá, hogy kiharcolja a vádalkut, a férfinak meg kell találnia a módját, hogy bizonyítsa ügyfele ártatlanságát. Közben pedig szerelmét is meg kell óvnia – nemcsak az FBI-tól, hanem az ügyvédi irodától is.

Steve Cavanagh nemzetközi bestsellerszerző ismét egy csavaros regénnyel készült a magyar olvasóknak. Vajon győzedelmeskedni fog az igazság, vagy ez a történet méltatlan véget ér?

„Bűnösen jó.” – Publishers Weekly

„Pörgős és akciódús.” – Library Journal

Adatok

Kötésmód: 
puha kötés
Oldalszám: 
528
Kiadás dátuma: 
2023

Kedvenc kategóriák

Cookies